Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΙ: Ο ΓΗΠΕΔΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΓΗΠΕΔΙΚΟΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΟΝΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ. ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΕΦΗΒΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΠΑΣΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΙΑ "ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ", ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΚΡΑΙΑ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΓΥΜΟΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ . Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΥ LIFESTYLE ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΟ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ, Ο ΧΩΡΟΣ ΟΠΟΥ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ  ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΙΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΦΕΛΙΜΟ ? ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΑΠΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΛΙΚΗ ΝΤΟΠΑ.. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΕΡΔΟΥΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤA ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ?
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΟΥΛΟΥΓΚΑΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΛΕΓΟΜΕΝΑ "ΑΚΡΑ". ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ "ΚΛΑΜΠΣ" ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΦΑΔΕΣ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ACAB ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΟ  ΧΑΜΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ? ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΑΝΑΠΤΥΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ "ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ" ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΚΑΙΝΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ  ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΗ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ  ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ. Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΝΟΣ ΜΠΑΤΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ. ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΤΛ ΟΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΕ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ(ΤΙΣ ΠΑΕ) ΘΡΕΦΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΥΡΗΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ. ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΟΔΟΜΟΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΑΘΛΗΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΔΙΚΟ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΝ ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΗ.

Ο ΑΛΛΟΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΝΝΟΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ. ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΤΥΦΛΩΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ. Η ΘΕΩΡΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ.ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ. ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, Ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΜΠΕΡΚΜΑΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΙΝ 80 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ, ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΞΕΙ ΑΝΕΤΑ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΗΚΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΙ ΕΝΤΟΝΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.("TO ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ"). Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ . ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ 100 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΗΠΕΔΙΣΜΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΟΛΟΙ ΝΑ ΝΕΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΩΦΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΥΦΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου