Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ


ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η 28Η ΛΟΙΠΟΝ..ΠΡΟΒΕΣ,ΧΟΡΟΔΙΕΣ,ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΟΧΙ, ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ, ΣΠΑΣΙΚΛΕΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟI,ΡΥΘΜΙΚΟ ΒΗΜΑ. ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΜΑ ΧΕΙΡΟΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ.ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΓΥΜΝΑ ΞΕΚΩΛΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΦΥΣΙΚΑ!!ΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΣΟ ΑΘΩΑ ΦΑΙΝΕΤΕ? Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΘΩΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΤΕΡΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ. ΙΔΙΟ ΝΤΥΣΙΜΟ, ΙΔΙΟ ΒΗΜΑ.ΟΜΟΙΩΜΟΡΦΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ.( ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.) ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΝΗΡΜΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝ. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΠΟ WIKIPEDIA:

Σκοπός της οργάνωσης αναφέρεται: για την «επωφελή διάθεσιν του ελευθέρου από της εργασίας χρόνου των νέων, προς προαγωγήν της σωματικής και ψυχικής καταστάσεως αυτών, ανάπτυξιν του εθνικού φρονήματος και της πίστεως προς την θρησκείαν, δημιουργίαν πνεύματος συνεργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης...».

Ο Ιωάννης Μεταξάς είχε σα σκοπό του μέσα από την οργάνωση αυτή να διαμορφώσει τους νέους σε πατριώτες αλλά και υποστηρικτές του καθεστώτος.

ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΑΜ , Ο ΕΔΕΣ ΚΤΛ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ .
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΙΔΕΩΔΗ. ΔΙΑΜΟΡΦΟΝΟΝΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ(ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΤΛ)ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΩΡΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΟΚΑΒΛΟΥΣ, ΕΘΝΙΚΟΛΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΝΤΟΡΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΕΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ. ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΗ ΦΥΣΙΚΑ.. ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ. Ο ΛΑΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ. ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΛΟΓΩ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΑΥΤΙΣΗΣ" ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΑ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ..ΕΘΝΙΚΙΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου